2024-08-26
串門的意思是聊聊天食東西啊😊 我同朋友來這兒食下串燒傾下計,小店坐位不多,但可以同店主有交流有什麼推介,想要幾辣都可以溝通下😝呢到有個串燒全日開心套餐$88都幾抵食🤩 串燒選6串 + 錫紙系列 1款(錫紙娃娃菜/錫紙金針菇/錫紙肥牛。 串燒外還有麻辣燙 $58(5個餸+粉麵/8個淨餸)及 麻辣香鍋 $58-78 😋 飲品方面有罐裝支裝汽水,烏龍茶等。我地今晚主要食串燒,每款都燒得好均勻外香內嫩,時間掌握得很好,熱辣辣上枱👍味道以孜然粉為主,燒製得剛剛好,誠意非常。▪️五花腩串肥瘦均勻入口不會覺油膩👍 ▪️羊肉串羊味重不臊 ▪️雞軟骨粒粒香脆▪️雞腎▪️韮菜最鐘意食呢個👍▪️虎皮青椒▪️雞脾菇▪️雞中翼▪️翠玉瓜外面燒過內仍濕潤有汁👍▪️豬大腸▪️甜蜜菠蘿▪️甜心玉子燒▪️流心芝士年糕,汁燒白鱔 ▪️惹味蒜蓉茄子孜然粉,蒜蓉,燒透嘅茄子肉真係絕配👍▪️燒多春魚每條都香脆可口😋錫紙娃娃菜 & 錫紙金針菇都是一開錫紙蒜蓉香味濃,用錫紙燒焗令蔬菜保持濕度👍食咗咁多串燒要食返d蔬菜類嚟平衡一下😝