2020-11-26
⭐️可可豬椰香海南雞專門店 (紅磡) ⭐️小妹最近好忙,日日都想煮,但係日日都煮唔到😫所以冇辦法,出街食多咗,今日小妹喺公司附近買外賣返屋企食,依間鋪頭專做外賣生意,夜晚食飯時間都多人幫襯,所以小妹決同大定分享下🤗⭐️特色椰香海南雞飯 配 金羅漢果養生茶$50⭐️雞新鮮,冇雪藏味,起晒骨,啖啖肉肉,肉質鮮嫩 👅食埋佢點嘅醬汁,好惹味!飯係用泰國香米煮既,粒粒分明,飯亦帶有椰香味👃🏻羅漢果茶消滋潤又有陳皮香,膠樽亦都好靚✴️⭐️招牌豬手飯 配 日本白桃乳酸梳打$48⭐️豬手大概有四、五件,豬手咬落去口感軟腍腍,食落冇肥膩嘅感覺,味道唔算好濃,岩岩好。😋白桃乳酸梳打都非常好飲,正!⭐️青木瓜大蝦沙律 $30⭐️木瓜切成一條條,少少辣,清新開胃👅🕋環境指數:-外賣😋美味指數:7.5/10幾好味😋👩🏻🌾服務指數:8/10✅ 幾好🤑抵食指數:8.5/10 唔貴,可以一試🙋🏻♀️推介指數:7.5/10 價錢優惠,不妨一試📍地址:紅磡馬頭圍道116-118號富商業大廈地下D號舖——hkfoodiecooking——
⭐️特色椰香海南雞飯 配 金羅漢果養生茶$50⭐️
羅漢果茶消滋潤又有陳皮香,膠樽亦都好靚✴️
⭐️招牌豬手飯 配 日本白桃乳酸梳打$48⭐️
白桃乳酸梳打都非常好飲,正!
⭐️青木瓜大蝦沙律 $30⭐️
木瓜切成一條條,少少辣,清新開胃👅
🕋環境指數:-
外賣