哩間𝚌𝚊𝚏𝚎雖然地址在紅磡,但其實何文田或黃埔地鐵站落車會更方便🥰𝚌𝚊𝚏𝚎行小清新簡約風格,顏色以奶油色為主💛我地坐係落地大玻璃的小角落,陽光直接曬入黎好舒服🥰門口位置有兩張枱嘅打卡位,有種高質簡約感✨不過注意打卡位係室外所以會比較熱🫢我哋嗰日去就因為太焗所以冇影到😂🧇焦糖香蕉配朱古力雪糕窩夫 $𝟷𝟷𝟾窩夫即叫即整上到嚟熱辣辣,🥹都幾鬆化,配埋足料水果同𝚍𝚛𝚊𝚢𝚎𝚛‘𝚜雪糕,臨上朱古力漿,都唔錯👍🏻不過如果窩夫再脆啲應該會更好食🥺🥐士多啤梨牛角包窩夫$𝟼𝟶外表𝟷𝟶𝟶分💖咬落幾鬆化👍🏻鮮忌廉好食,不過黎款要快𝚍食如果吾係忌廉會融化~☕️桂花黑咖啡$𝟺𝟾一上到黎會杯同黑咖啡另上,交由我地自己倒咖啡落去~杯上面黏左好多桂花既花瓣🌸底度則係有桂花糖漿,攪勻飲落甜甜地有桂花香幾清新✨☕️鮮橙梳打咖啡$𝟺𝟾哩杯好靚🥰底係鮮橙汁,中間黑咖啡,面層滿滿既咖啡泡,攪勻先好飲~飲落好清新不過橙汁🍊本身已經有糖分,我地覺得橙汁比例有𝚍多令到成杯野有𝚍太甜🤔橙汁味出過咖啡味,𝚋𝚝𝚠有橙肉✨

🧇焦糖香蕉配朱古力雪糕窩夫 $𝟷𝟷𝟾

🥐士多啤梨牛角包窩夫$𝟼𝟶