2020-03-02 229 views
最近紅磡啲嘢食越嚟越貴 貴得來又唔算太好食 見到呢間新開嘅好似幾抵食就想入去試吓佢一個餐有麵豉湯三款前菜同埋嘢飲 豐儉由人 我哋叫咗個滑蛋豬扒飯同埋咖喱吉列豬扒烏冬佢個前菜有甜番薯 海草同埋茄子 番薯好甜幾好食 但係茄子陣味有啲怪怪地 唔係好知係咩調味 有啲酸酸地嘅感覺嘅滑蛋豬扒飯啲蛋炒得好滑豬扒就稍為肥咗少少同埋多筋 有時候有啲位都咬唔到 至於咖喱烏冬塊豬扒炸得好脆 佢有俾埋沙律醬但俾得好少 如果可以俾返多啲就會好啲 啲咖哩都唔係好夠撈啲烏冬 如果比番多少少就會好啲 同埋啲烏冬煮得稍為「淋」左啲 如果硬番少少就會有返啲口感嘢飲方面汽水係免費嘅如果熱飲就要另外加錢呀雖然未至於非常好食 但係紅磡來講平得來又多選擇 佢cp 都算唔錯㗎啦
佢一個餐有麵豉湯三款前菜同埋嘢飲 豐儉由人
我哋叫咗個滑蛋豬扒飯同埋咖喱吉列豬扒烏冬

嘢飲方面汽水係免費嘅如果熱飲就要另外加錢呀
2020-03-01
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)