✨今日晚上我們來到屯門時代廣場的純壽司吃晚餐🍣今天我們叫了定食 (內含雜錦壽司盛(三文魚壽司,吞拿魚壽司,軟殼蟹手卷,三文魚小卷等),有日式蒸水蛋,沙律,味憎湯😆仲有,我們叫左刺身盛,有生蠔刺身(餐廳採用廣島蠔),三文魚刺身,池魚刺身,吞拿魚刺身,赤蝦刺身,帶子刺身,北極貝刺身等😆之後仲叫左,加洲小卷,軟殼蟹小卷😆每款三件😍魚籽脆卜卜,壽司新鮮😄雖然製作時間比較耐,但是最緊要就是壽司新鮮和好食😊我們仲叫左軟殼蟹手卷,手卷內的軟殼蟹仲係熱既💕手卷包得大大件😍熱食方面,我們叫了熊本拉麵一齊share食😆好香濃的黑蒜味,仲有兩件大大塊和厚身的豚肉塊,拉麵仲好爽口👍👍正吧✨餐廳環境比較大,多卡位👍餐廳仲有兒童餐提供,不過要12歲以下才可以享用😭大人不能扮小朋友了。不過兒童玩具都幾好吧💕📍純寿司📍屯門屯隆街1號錦薈坊3樓320-326號舖

✨餐廳環境比較大,多卡位👍

📍純寿司
📍屯門屯隆街1號錦薈坊3樓320-326號舖