2024-01-16 597 views
一段時間沒吃這分店,由於星期日,又記得這裡會比平日,所以來這裡吃個快lunch。。食物而家閒閒地食個焗薯餐都要六十幾蚊,轉飲cappuccino就加多八蚊,加埋七十幾蚊,係唔係好抵架喇。食物非常普通,都係求求其其食落肚就算。杯咖啡有咖啡味就過關,唔好期望有咩拉花。。環境最主要係有位!仲有勁多位!自己一個食想自閉一下都可以坐這檯。。服務有個阿姨服務態度好好,我食晒野佢幫我收左隻碟,話咁就唔駛阻住我飲杯咖啡,又叫我小心唔好倒瀉水。總結嚟講,如果想食過快西餐又想坐得舒服嘅話,呢間都係唔錯嘅選擇,而且出咗門口搭扶手電梯就有商場廁所。

。食物

煙肉酸忌廉焗薯加沙律

Cappuccino

。環境

。服務

2024-01-07
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$75 (Lunch)