2011-01-31 8 views
這裡的心太軟真係幾出名, 見到店外經常有人排隊, 唔通真係咁正??係門口等了十分鐘隊, 入到去了~即刻點了個楊枝金露, 朋友就點了心太軟~楊枝金露: 楊枝金露比較稀, 無乜芒果同碌柚(60分)心太軟: 等了十多分鐘, 終於都有得食啦~果然是即叫即造!!!痴了朋友少少的心太軟試試, 味道不錯喎!!!早知我都叫心太軟啦(70分)聞到間雜檯叫榴槤春卷, 味道好似好香, 但係我怕面的暗瘡係咁出, 所以都係乖乖地啦地方就迫了一點, 不過waiter都好細心, 驚心太軟太甜, 可以比杯水你飲, 讚!!下次還是點心太軟好d, 楊枝金露就不會再選擇了........

楊枝金露: 楊枝金露比較稀, 無乜芒果同碌柚(60分)

楊枝金露
心太軟+朱古力雪糕
心太軟+綠茶雪糕
2011-01-19
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$50 (Last Night Supper)
心太軟+朱古力雪糕
心太軟+綠茶雪糕