次次行過見到鰹烏冬一定排哂長龍👀 今次平日lunchtime行過竟然見到有位即刻轉入去試試佢😛💛 黑胡椒粒伴蛋烏冬 ($50)呢個烏冬入口好彈牙,但係個黑胡椒粒同蛋嘅味道唔會好驚喜(可能因為食咗月付雞同金菇肥牛卷先已經震撼夠😂)呢隻烏冬絕對唔會有超級市場買返嚟嘅烏冬嗰陣酸味! 下次會考慮試吓佢其他特別啲嘅烏冬,例如抺茶烏冬~ 💛 骨付雞 (+$35)呢個雞脾喺切開嘅時候已經feel到佢好好食😦 切完你會睇到佢好juicy好嫩滑嘅感覺,食落去係唔會令到你失望🥺 雖然個醬汁係油咗啲但係平時好怕肥膩嘢嘅朋友仔都忍唔住點嚟食🤪 佢個汁係有啲蜜糖嘅甜💛 金菇肥牛卷 ($43)睇openrice見到好多人推介呢款小食所以就要try try佢🤣 佢嘅醬汁係甜甜哋嘅好惹味~ 牛肉唔會太乾,金菇亦都唔難咬開😍 (事緣樹熊我以前食金菇肥牛卷試過金菇卡喺牙縫然後條金菇吞到一半勁辛苦😢 有冇人都試過?🤣)

💛 黑胡椒粒伴蛋烏冬 ($50)

💛 骨付雞 (+$35)

💛 金菇肥牛卷 ($43)

• 骨付雞
  • 金菇牛肉卷