2015-11-09 7967 views
依頭唔係咩旺區,要做得住真係唔易。因為住附近,見又開了新餐廳,就即刻過黎試啦。今次同家人試左中餐廳先,入到去個經理都好有禮貌,又有介紹俾我地聽新餐廳有d咩。適逢秋天,剛好有緊蛇羹  即刻叫個例牌試下。價錢好似係$188,都有8碗,媽媽仲話好好味,唔係好似附近另一間咁勁多味精。加埋d菊花and蛋散卜卜脆,好味!  通常試新餐廳,一定叫個咕咾肉試下。情況就好似,去試新拉麵舖,一定叫個原味試  結果無令我地失望!肉仲食到脆脆地,d甜酸又剛剛好無太甜太酸,爸爸都好滿意!  由細到大都比較鐘意食西餐既我,都覺得好食想再食 最後所有送菜清晒~食得好乾淨 XD 而且仲送紅豆沙!!  食緊既時候見隔離檯有海鮮而且幾香。經理就話海鮮要預早訂。等我地下次再來試先!另外,我地落左下一層西餐廳睇下咩環境,見到人地bbq,是日滿座!有青口,大蝦,帶子,蠔,幾款肉,無數咁多丸,仲好似有甜品提供😍😍😍 正呀!!!癮起就可以黎依道bbq,10分鐘就到,唔洗山長水遠走去美孚!真心希望今次一間餐廳做得住!係無乜野食既衛理道開依間餐廳,對住係度既我黎講簡直係正爆!要再黎試埋個西餐廳同bbq!

適逢秋天,剛好有緊蛇羹