2023-02-12
喺網上睇咗相之後專山長水遠黎,因為驚好多人仲一早book位,但係平日嚟到發現加埋我哋先得2枱客,成間餐廳都望到海景,其實食咩都好,加埋海水味就自己加左分🏝呢到野食都多選擇,扒類、海鮮、漢堡、沙律、小食、甜品等👍仲有兒童餐揀,有小朋友一齊嚟啱哂👧🏻🌮Guac and Chips $140Nacho 就好多西餐廳都有得食,但係個醬先係分辨到nacho 好唔好食,而呢個係非常好食🤤牛油果好新鮮,冇草青味🥑配埋蕃茄粒、洋蔥粒同紅辣椒,酸酸甜甜好開胃😋Chips都好香脆,份量比得好足🌟 Lamlam脷指數 😋😋😋😋😋 (5/5)🍔Cheese Burger $185漢堡入面有和牛、芝士、蛋、煙肉、生菜、煙熏蕃茄🤩麵包烘得好脆,夾住半融芝士🧀加上和牛充滿肉汁,十分juicy🥩薯條上到枱依然熱辣辣,非常香脆🥰🌟 Lamlam脷指數 😋😋😋😋 (4/5)🍹Vanilla Sky $65想特別推介呢杯mocktail,完全估唔到係咁好味,因為平時好多mocktail都冇咩特別,但呢杯係真料實料, 仲有提子粒係入面,配埋檸檬梳打,好好飲🤤🌟 Lamlam脷指數 😋😋😋😋 (4/5)🌟整體評價: 餐廳望住無
但係平日嚟到發現加埋我哋先得2枱客,
成間餐廳都望到海景,其實食咩都好,加埋海水味就自己加左分🏝
呢到野食都多選擇,扒類、海鮮、漢堡、沙律、小食、甜品等👍
仲有兒童餐揀,有小朋友一齊嚟啱哂👧🏻
🌮Guac and Chips $140
牛油果好新鮮,冇草青味🥑
配埋蕃茄粒、洋蔥粒同紅辣椒,酸酸甜甜好開胃😋
Chips都好香脆,份量比得好足
🌟 Lamlam脷指數 😋😋😋😋😋 (5/5)
漢堡入面有和牛、芝士、蛋、煙肉、生菜、煙熏蕃茄🤩
麵包烘得好脆,夾住半融芝士🧀
加上和牛充滿肉汁,十分juicy🥩
薯條上到枱依然熱辣辣,非常香脆🥰
🌟 Lamlam脷指數 😋😋😋😋 (4/5)
🍹Vanilla Sky $65
🌟 Lamlam脷指數 😋😋😋😋 (4/5)
🌟整體評價: 餐廳望住無敵大海景,本身已經加分,食物同飲品仲要好好食,真係值得一試🤩
🌟 Encore指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)