2011-10-27
聽好多人講過,cova嘅'開心果'味雪糕好食,聽左好耐,平日都係因為無人陪我一齊食,所以等到今時今日先食...今日放工同友人經過世貿中心地下間cova,終於都忍唔住買黎食啦!佢放左個雪糕櫃喺門口當眼位,好吸引呢~~不過雪糕口味選擇唔算多,但係我想食嘅都係開心果味,所以選擇少都無影響,有我想試嘅就夠啦!!有三個SIZE,細嘅$38,中嘅$54,大嘅唔記得.....食之前好想買黎食,但到俾$就有D唔捨得,好似有D貴,不過人一世物一世,都係要試下啦!最後買左細嘅開心果味試下~好興奮,終於都食到啦~一路睇住佢'不'雪糕,個心諗住,多啲啦多啲啦~~因為買細杯關係,所以驚佢'不'好細杯.....到手啦~~第一個感覺,好似好快溶WO~~邊邊個D,好快想流落黎咁!!一開始要聞下先,有好香濃nuts味,食落有好滑嘅口感,而且有好特別嘅顏色,係淡淡嘅綠色,唔似一啲加左人做色素嘅感覺咁實色.雖然有D貴,但間唔中食一次都唔錯.都係一種享受,而且出面好少有開心果味雪糕,所以我都會再食~
佢放左個雪糕櫃喺門口當眼位,好吸引呢~~
最後買左細嘅開心果味試下~好興奮,終於都食到啦~
一開始要聞下先,有好香濃nuts味,食落有好滑嘅口感,