2014-10-29
終於。。終於。。終於食到喇久仰大名好耐,但我一直好怕排餐死,怕等到餓到躁底都未食得,但今次我括出去! 地理位置都好方便易搵,一到漢口道,見到一條長隊,抬頭一望,就知係呢度喇! 等等等,由街排。。排到入鋪入面,等左40分鐘,終於有位喇 我地一坐低就即點野食。。
唔似一般餐廳manual,呢度既manual好似報紙咁,打破傳統,慨念非常新穎!首先黎既係凍鮮果茶,呢個飲品係同事極力推介,有凍有熱選擇,呢個鮮果茶材料十足,眼見已經有蘋果,橙同青檸,我見仲有d黑色核,所以應該唔止呢三種生果,的確係唔錯既推介!兩個字:新鮮! 而煙鴨大大粒總匯三文冶,入面有菜,蕃茄,火腿,旦,同煎雞,材料豐富,比平時食開既公司三文冶仲要大件!!食既時候我仲夾幾塊粟米片同旦沙律,好好食!
玉米里肌起司可頌,超勁好食! 餡料勁豐富,除左有片裝芝士,仲有芝士醬,ham,煙肉粒,粟米粒,蕃茄,菜,芝士味勁重勁濃郁!! 我好鍾意食牛角包,平時食煙肉芝士牛角包,我已經覺得好滿足,食呢個巨型多料既牛角包,我覺得超級幸福!超厚既waffle,皮脆內軟,伴碟有吉士,朱古力雪櫃,鮮香蕉,香蕉片,朱古力醬,為呢餐寫上完美句號食咁多野
兩個字:新鮮! 而煙鴨大大粒
食咁多野埋單只係$455,而且店員招呼一流,不但不停refill水,仲會見我地最後一道係甜品而同我地換過哂所有餐具,細心又貼心! 無論食物,環境,店員都一流,要排隊都抵呀!