人生食咁多次BURGER,都係食M記最多,近牌轉食BURGER KING同MOS BURGER,質素一定比M記好!但係,今日食完TRIPLE O的BURGER之後,覺得其他BURGER都只不過係濕濕碎!今日一條友心血來潮去食,叫左個1號餐-原味漢堡,配薯條同埋藍莓奶昔。個漢堡真係好足料,配上新鮮的菜同瓜,口感一流,最正都係塊牛肉,真係好JUICY,未食過咁好食的漢堡扒,而且夠大塊!薯條就真係又粗又多,味道比M記的好上百倍最正係佢可以任倒亨士茄汁,條條薯條都有茄汁點咁至夠爽!杯奶昔呢,入面個到真係有藍莓,而且係即SHAKE的,夠哂FRESH!食完之後,本來我未食早餐午餐,都飽到想嘔!不過,我願意下次再嘔過……因為……我真係第一次食到D咁好食的BURGER!雖然80蚊一餐快餐貴左D,但係是值得的!

個漢堡真係好足料,配上新鮮的菜同瓜,口感一流,
薯條就真係又粗又多,味道比M記的好上百倍
最正係佢可以任倒亨士茄汁,條條薯條都有茄汁點咁至夠爽!

因為……我真係第一次食到D咁好食的BURGER!

雖然80蚊一餐快餐貴左D,但係是值得的!
2011-05-16
$80 (Lunch)
  • 原味漢堡
  • 薯條