跟同事食飯,想食的餐廳沒有開,誤打誤撞入左武士拉麵,想不到是一碗高質既拉麵呢!.德川將軍拉麵 (醬油豬骨拉麵) 不包蛋 $88首先來個豬骨拉麵,湯底味道濃郁,質地不太稠,份量味道剛剛好,以往很少覺得香港的日本拉麵好食,但今次真心覺得好味.足利將軍拉麵 (黑蒜油豬骨拉麵) 不包蛋 $98 一上枱就有濃濃的黑蒜油味,一食下去好濃的味道,好滿足!望落份量不多,但絕對夠一個女仔好飽!.溏心蛋 另加$10流心,好味,沒有失手的流心蛋,可惜拉麵不包,要另外加.店員態度好,全店只有一張橫枱,坐得十個人,枱上的綠茶很好飲,提供的調味料都很香,可以提升到碗拉麵既味道!真的好感動食到日本才食到既味道呢!
德川將軍拉麵 (醬油豬骨拉麵) 不包蛋 $88
德川將軍拉麵

足利將軍拉麵 (黑蒜油豬骨拉麵) 不包蛋 $98
足利將軍拉麵(黑蒜)

溏心蛋 另加$10
流心,好味,沒有失手的流心蛋,可惜拉麵不包,要另外加
溏心蛋

2018-02-23
$100 (Dinner)
德川將軍拉麵
足利將軍拉麵(黑蒜)
溏心蛋
  • 黑蒜油拉