2023-09-16 2965 views
😆 中學回憶 🥩 #漢和 #燒肉放題 🥳中學嗰時同同學仔最鍾意食漢和嘅 #韓燒 #任食,貪佢又平又多選擇,人多嘅話仲可以選擇聚會房間😆!早前我又同朋友去咗銅鑼灣分店食喇🥳 🍖 晚市 ($213/7:30pm前結帳)🥩 燒肉肉類有超過二十種選擇,由大大塊嘅豬扒、肥牛,到牛舌、雞翼等等,仲有牛仔骨、安格斯牛肉!應有盡有😍 超鍾意食豬扒,大大塊,好正🥳 仲有好多種唔同調味,任君選擇~🦞 海鮮有魚柳、魷魚等等,我超鍾意魚柳,好香滑🥰 朋友就鍾意魷魚,燒完都一啲都唔韌㗎!🥬 蔬菜、菇菌菜、菇方面都有好多選擇~🍣 魚生呢外仲有魚生刺身、壽司食,推薦三文魚,係挪威新鮮空運返嚟㗎,鮮甜肥美🤩!🍗 熟食仲有多種煎物、炸物,樣樣都補充得好快,保持熱度💓🍨 甜品、水果、飲品甜品同水果選擇都好多,水果仲大大舊添呀😆 另外仲有雪糕任食😋
😆 中學回憶 🥩 #漢和 #燒肉放題 🥳

🍖 晚市 ($213/7:30pm前結帳)

🥩 燒肉

🦞 海鮮

🥬 蔬菜、菇菌
菜、菇方面都有好多選擇~

🍣 魚生
呢外仲有魚生刺身壽司食,推薦三文魚,係挪威新鮮空運返嚟㗎,鮮甜肥美🤩!

🍗 熟食
仲有多種煎物、炸物,樣樣都補充得好快,保持熱度💓

🍨 甜品、水果、飲品