久違嘅放題 !見到極尚大喜屋又更新咗食物種類所以要去食下 事關好鍾意佢哋餐廳嘅座位 空間感超大坐得好舒服 每次有更新食材味道都覺得好滿意 刺身竟然有松葉蟹腳 蟹控嘅我梗係唔放過 一定要食過夠本😍刺身種類三文魚希靈魚甜蝦都必定係我最愛食嘅 佢哋嘅刺身相當之新鮮熟食款式真係種類好多啊!乳鴿 花膠 鮑魚呢幾樣都係我最愛食 一個價錢食晒咁多個種類👍特別想講吓乳鴿嘅調味真係好夠味 而且啖啖肉 呢個一定要叫😍海鮮都有好多個種類扇貝 生蠔 瀨尿蝦都有仲有個極邪惡嘅蟹黃醬麵 超邪惡好Juice酥皮湯之前好似係冇㗎 好濃味 好好飲當然唔少得仲有榴槤系列 你話真係想減肥都唔得😎飲品同甜品方面餐廳設立咗一個空間俾各位客人自助 而且仲有熟食前菜中湯俾大家選擇

熟食款式真係種類好多啊!

特別想講吓乳鴿嘅調味真係好夠味 而且啖啖肉 呢個一定要叫😍

海鮮都有好多個種類扇貝 生蠔 瀨尿蝦都有