2020-10-27 260 views
經常去開葵涌廣場行街,試過有次約人食飯未夠鐘,個肚又餓,係度買左5粒椰菜餃子,細細粒湯清清地加少少酸辣,都幾好味,之後每次去葵涌廣場,都去買5粒食下,12蚊真係幾抵食。每次都見人買糯米飯,又係12蚊碗,我都無試過,今日正正食晏時間,朋友都話肚餓,間間都要等位,葵廣又真係幾旺,突然醒起想試佢地個糯米飯,帶朋友去買,佢隔離又有個企位比你係果度食,今次見佢有新嘢,鳳爪排骨飯,又係12蚊,細細碗咁 ok喎,我地買左糯米飯,5粒韮菜5粒椰菜餃,2個飯外帶返去share 食,48蚊嘅2人午餐,好飽又好味。 餃子就好似無之前咁好味,吾知係咪拎到返去比湯浸得耐

餃子就好似無之前咁好味,吾知係咪拎到返去比湯浸得耐