2022-04-27 123 views
一日之計在於晨,早晨對我來講係好重要,每日既狀態心情都好需要俾自己一個放鬆嘅時間和空間,在熱鬧既地方,急促既鬧市,竟然比我搵到個空間十分寬躺,慢活而舒服既餐廳🌞"Lagom" 源自瑞典語,意思為「不多不少 剛剛好」。 「足夠就是最好」(Lagom är bäst)正是瑞典人對生活態度的詮釋。回歸本質,不著意添加外在修飾,就是lagom.特級早餐拼牛扒性價比高,裏面滿足哂我既喜好😋牛扒 太陽蛋(我轉了炒蛋) 煙肉腸 鮮磨菇 焗豆 薯餅沙律 🥗肉和菜比例平均,賣相吸引,特別係牛扒不太乾,裏面多汁👍🏻.特級早餐拼魚柳如果早餐唔想食肉又想多點蛋白質,推薦你吃魚柳 太陽蛋 鮮磨菇 粟米 沙律,魚柳外脆內軟,不腥👍🏻👍🏻.抹茶咖啡抹茶🍵味香甜而不苦澀 ,不想肥肥鮮奶可以加錢轉燕麥奶😋.朱古力咖啡我最愛❤️如果鍾意咖啡味濃一點,餐廳可以免費double shots 👍🏻👍🏻

特級早餐拼魚柳
抹茶咖啡
抹茶🍵味香甜而不苦澀 ,不想肥肥鮮奶可以加錢轉燕麥奶😋
朱古力咖啡
特級早餐拼魚柳