2023-12-05
次次經過Market Place都會好想入嚟呢間😙 因為佢嘅座位真係好吸引😝 有好chill嘅感覺🤭 今日媽咪無煮飯仔,終於有機會嚟食😙 呢度啲椅好啱我呢啲無乜腰骨嘅人,坐得好舒服😙 係等待期間聽住歌,吹住海風真係好chill🤭 原來呢間餐廳都有分兩嗰Zone🤔 入面同外面食嘅嘢係唔同‼️外面係輕食為主,入面就精緻啲嘅食物,今次我就揀咗坐外面,嗌咗一杯啤酒$78🍻一杯青檸梳打$55😙 十勝和牛配薯條 $328 同和風唐場雞(8件) $98,食物有好大驚喜‼️ 完全估唔到有呢嗰質素,先讚佢嗰炸雞,外脆內軟,做得好好👍🏻 配埋蛋黃醬,我可以形容為食過最好食嘅日式炸雞🍗另外佢嗰和牛真係入口即溶,唔會覺得油膩😙正因為呢度嘅高質,我就即刻book埋男朋友生日去入面食🤭 好期待😚