天后區美食多蘿蘿,我小妹誠意介紹半島冰室,其實不用我推介它已經是「大.排.長.龍」了!小妹今日11:20來到,仍然要排5分鐘,幸好我只有一人,趕到吃個早餐(11:30便轉售午餐)。今天下午有事忙,未必有空吃午餐,好,就來個豐富早餐,點了皇牌香煎豬扒煎蛋公仔麵,太太太好味,豬扒煎得非常香脆,肉質keep住juicy,煎蛋是脆邊,配有點咬口的公仔麵,唉呀,我居然把全部吃光光!(肥)你以為半島冰室係普通茶記?非也!由食品到樓面再到廣告,上上下下一心做好食店,呢度食物好食、伙記有禮勤力,我暫時只響呢度見到!

2019-03-27
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$35 (Breakfast)
  • 招牌豬扒煎蛋公仔麵