2024-08-21 102 views
呢日陽光正好加上樓底高,透過玻璃映照令成間餐廳采光足且開揚舒適,安排坐窗邊位置仲可以望到海景同維園,用餐體驗非常好,想講餐廳環境俾人感覺食得好奢侈,但其實性價比勁高😆· Add On Salad Bar $58💰沙律吧配料都幾豐富,所有決定加錢一路食一路等main course ♪( ´▽`)· Ice Lemon Tea· Daily Soup係我最鍾意嘅南瓜忌廉湯🤤佢唔係打到勁cream順滑嘅口感,而係保留啲南瓜粒粒豐富口感,味道香濃醇厚超級好飲 (っ˘ڡ˘ς)· 香煎盲曹配椰菜仔及檸檬牛油汁 $98💰魚皮煎到香脆,肉厚甜美,配搭埋檸檬牛油汁帶點清香整體肥而不膩· 蒜香牛柳粒配炒蘑菇及炸薯 $128💰基本上蒜香烹飪既食材都實冇死🤣牛柳粒肉味香濃咀嚼間都有點油花,但美中不足係唔算軟腍,而炸薯反而非常有驚喜,外脆內棉仲帶微微的香甜😋· Dessert $20💰呢個價錢當然要享受埋個甜品(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)係雲呢拿雪糕配芝士蛋糕既組合🤤兩者混合食用奶香鹹甜口感細膩入口即化,完美😋

· Add On Salad Bar $58💰

· Ice Lemon Tea