2022-10-31 232 views
朋友住在寶琳約我去新開既YOLO餐廳位於寶琳,這間餐廳新開環境乾淨而且座位舒適,和朋友傾談的好地方。我們叫左個頭盤:燒八爪魚沙律$62: 八爪魚非常鮮甜彈牙,也有一些新鮮沙律菜,是用橄欖油和白醋撈,做頭盤酸酸甜甜最為開胃。松露忌廉牛肝菌意大利粉$72: 喜歡食松露的朋友一定要order這個菜,松露味十足,香氣撲鼻,而且配搭住有磨菇、香菇、牛肝菌是很爽口,一陣陣香味,意粉每條吸入忌廉松露的味道,真是很清爽可口的一碟粉。夏威夷薄餅$82: 食材有:菠蘿、金香火腿、上面鋪滿厚厚濃郁芝士,紫洋蔥清爽,蕃茄做餅底,餅邊是非常脆口,帶給我驚喜。最後叫左個甜品做尾聲,雜莓醬牛角窩芙配呍尼拿雪糕$58: 牛角窩夫即是格仔餅內是做到有千層酥的口感,食落口脆脆地,上面鋪滿雜莓酸甜味和香甜的忌廉,夾住雪糕一齊食,甜甜酸酸凍雪糕食都人都開心晒。😊朋友真的無介紹錯,下次我都要帶朋友再黎encore ! 😋+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊

朋友真的無介紹錯,下次我都要帶朋友再黎encore ! 😋

+++++++++++++++