2024-10-19 58 views
下午茶,好想食泡芙,去到地鐵站見到出咗好多新口味,當中仲有啲款式好特別,睇到已經流晒口水!開心果三眼泡芙一開始見到三眼仔造型,已經覺得好得意,同埋覺得係非買不可!仔細望多兩眼,就發現原來係呢排大熱係開心果,所以作為開心果控的我一定要買!泡芙上面有香濃的開心果cream,帶有淡淡的堅果香氣,再加埋Oreo餅乾和朱古力,非常好味。紫薯毛毛泡芙毛毛造型的外觀同樣令人好鍾意。泡芙外皮柔軟,內餡是滑順的紫薯餡,甜度適中,而且仲有好多糖果相伴,小朋友至愛!榴槤泡芙除咗開心果,榴槤都係我至愛!這款泡芙的榴槤內餡濃郁而香滑,讓人一口咬下便能感受到榴槤的獨特風味,既有果肉的清香,又帶有一絲絲的奶油香,令人回味無窮。每一款泡芙都有其獨特的魅力,下次會買埋其他味道。

開心果三眼泡芙

紫薯毛毛泡芙

榴槤泡芙

每一款泡芙都有其獨特的魅力,下次會買埋其他味道。