2019-06-12
見過呢間係灣仔嘅分店竟然係北角開咗間,估計食物質素都唔差,就即管來試吓🤔柱侯牛腩 芝士腸 牛丸 肥牛 腩汁烏冬($40)牛腩唔錯,好腍,肥牛又唔韌👍🏻份量都唔少。兩份溏心滷蛋 蘿蔔 生菜 滷水汁米線($40)呢度嘅溏心滷蛋好靚😍,蘿蔔都有好多舊好腍,生菜都係青綠色嘅👍🏻滷水汁都好味。米線唔會煮得太腍同埋唔會太粗👍🏻柱侯牛腩 溏心滷蛋 蠔皇花菇 魚腐 腩汁粗麵 ($40)魚腐同埋花菇都有兩舊,好味😋要讚下呢度嘅麵😮係同傳統嘅粗麵一樣淺色啲,唔係好似而家車仔麵嘅咁深色,同埋呢個冇乜鹼味👍🏻兩份柱侯牛腩 溏心滷蛋 肥牛 腩汁幼麵 ($40)幼面都係同呢度嘅粗麵一樣,唔係好深色同埋冇鹼味👍🏻兩份牛腩都幾多。紅腸 牛根 溏心滷蛋 韭菜餃 滷水汁粗麵 ($40)紅腸係酸嘅,可能壞咗😰。好彩佢都俾我地揀返一樣餸,我地要多一份韭菜餃😆除左紅腸之外,其他都好食😋,牛根好腍。腩汁通菜($15)抵食好味😋,份量都多。除咗紅腸壞咗之外,整體嚟講都好味😋服務唔差,呢度都可以坐幾耐。價錢又合理,一定會再嚟幫襯😍
柱侯牛腩 芝士腸 牛丸 肥牛 腩汁烏冬
柱侯牛腩 芝士腸 牛丸 肥牛 腩汁烏冬($40)
牛腩唔錯,好腍,肥牛又唔韌👍🏻份量都唔少。
兩份溏心滷蛋 蘿蔔 生菜 滷水汁米線
兩份溏心滷蛋 蘿蔔 生菜 滷水汁米線($40)
柱侯牛腩 溏心滷蛋 蠔皇花菇 魚腐 腩汁粗麵
柱侯牛腩 溏心滷蛋 蠔皇花菇 魚腐 腩汁粗麵 ($40)
兩份柱侯牛腩 溏心滷蛋 肥牛 腩汁幼麵
兩份柱侯牛腩 溏心滷蛋 肥牛 腩汁幼麵 ($40)
紅腸 牛根 溏心滷蛋 韭菜餃 滷水汁粗麵
紅腸 牛根 溏心滷蛋 韭菜餃 滷水汁粗麵 ($40)
腩汁通菜
腩汁通菜($15)
抵食好味😋,份量都多。
加餐飲