Hiring
$16,000-$16,500
$17,000-$20,000
$17,000-$23,000
2023-03-25 452 views
今日落雨濕濕,又黃雨又落冰雹咁,就決定要揸車去啲商場行吓,嚟到荷里活廣場,打算搵啲嘢食,嚟到呢一間叫炙.宴嘅餐廳,睇落好似唔錯,就試下佢啦🤤人氣最高嗰三款菜式,分別係豚肉飯、和牛飯同埋拉麵,因為呢排食拉麵食得太多嘅關係嘅,所以就唔係幾想試,最後決定叫左和牛鰻魚雙拼飯、和牛豚肉雙拼飯同埋炸豆腐宮崎和牛.鰻魚雙拼飯 日本和牛入口即溶,油脂好豐富,四片剛剛好,唔會食得太滯,鰻魚都好新鮮,唔會有雪藏味,亦都唔會腥,肉質好嫩好好味,用嚟送飯一流宮崎和牛.ABURI-EN豚肉雙拼飯 呢個和牛就同和牛鰻魚雙拼飯啲牛係一樣嘅,豬肉都好好食,唔會話好硬,口感都軟熟,但唔知係咪因為同埋啲和牛一齊食,有比較之雨下,感覺上有少少乾厚炸沖繩島豆腐 即炸嘅熱辣辣豆腐,都唔錯,味道就不過不失啦,如果豆味可以燶返少少就好喇

宮崎和牛.鰻魚雙拼飯

宮崎和牛.ABURI-EN豚肉雙拼飯