2014-09-04 1399 views
我見到呢間食店既食評一般, 某日經過聞到好香, 覺得應該吾係一般既程度, 所以躍躍一試, 入面環境迫, 裝修求其, 大家都為求快食快走快埋單, 但坦白講句, 入得呢D燒味店就吾好唸住有乜野還境,我只求試下佢個燒鵝飯! 38蚊燒鵝飯一到, 好香, 點解, 因為食燒味一定要食熱辣辣既飯,只有熱辣辣既飯先可以將D肉香帶上黎, 燒鵝肉好入味, 皮不是太脆, 但好夠汁好入味(我估應該係用汁燒既方法)燒鵝汁好老練, 油同燒鵝油撈飯簡直一絕!另外我欣賞佢俾肉都足料,真係有成十舊燒鵝肉, 飯亦好大碟!我覺得呢個價錢呢個質素係十分之滿意, 有機會都會買番屋企加料!
另外我欣賞佢俾肉都足料,真係有成十舊燒鵝肉, 飯亦好大碟!
2014-06-02
$38 (Lunch)
  • 燒鵝飯