2017-11-25
嫁到老遠的朋友生日,當然是壽星女揀地方同話事啦!她說唔想去得遠,她選了isquare 的夢見屋,因為她很鍾意哪裡的蛋糕我地6點就到, 所以還有很多位,職員見到我地就立即帶位啦!坐下後就會發現,張枱很細,不能同時放到兩個人的食物,一定要就住就住,而且可能人手不足,全場只見兩個侍應生走來走去,所以舉手好耐都無人理最後較後生的理會我地,才點到食物款式多選擇,有set dinner,價錢平d, 所以我地揀左2個 dinner set]睇menu發覺海鮮炒天使麵同滑蛋豬扒飯不錯所以點左佢地,冰檸茶,熱檸茶,在加錢48蚊點她最鍾意的焦糖香蕉蛋糕海鮮炒天使麵: 材料用料豐富,有同蝦,魷魚等海鮮,天使麵軟硬適中,松露忌廉湯,creamy滑蛋豬扒飯:滑蛋滑,豬扒厚入味,用上珍珠米,份量勁大 ,配埋麵豉湯及漬物,兩個男士都會飽冰檸茶,熱檸茶: 味道正常加錢的焦糖香蕉蛋糕就有點失望,好腍,唔知會否放在係室溫太耐,d cream ,有溶化跡象,另味道一般
我地6點就到, 所以還有很多位,職員見到我地就立即帶位啦!
冰檸茶,熱檸茶: 味道正常