Hiring
See All 9 Jobs
2023-03-15 197 views
今日去左屯門一個叫H.A.N.D.S.嘅地方行下,商場入邊有好多嘢食,多到唔知點揀好,隨意選擇下,就食喺地下嘅堅信號啦😋😋🐓蔥油雞 $88 半隻都只係呢個價錢,大隻夾抵食,雞又嫩又滑又Juicy,最最最最最重要嘅係,隻雞一啲都唔肥,有時喺酒樓食白切雞,皮同肉中間總會有一層肥膏,但呢度冇,薄皮雞連汁,餸飯一流🐮京蔥牛肉菜飯 $68 新鮮熱辣辣炒起,份量唔算特別多,作為食肉獸一定會覺得肉嘅份量係唔足夠嘅,不過牛肉好入味好Juicy,京蔥好好食好香,配埋套餐個菜飯真係好夾🐥雞絲粉皮 +$18 套餐加錢追加,細細碟可以試下味道都幾好,粉皮好滑,雞絲亦都好嫩,作為開胃前菜係唔錯嘅選擇,不過個人認為,如果麻醬可以多啲就會更加滋味🥣酸辣湯 唔會太酸,又有少少嘅辣味,好開胃

🥣酸辣湯 唔會太酸,又有少少嘅辣味,好開胃
  • 生煎包