2020-02-02 218 views
今日行完山,加上種種原因,令到我地九點先食晚餐,係中環又唔食咩好,甘岩撞到Five Guys,即刻入去食,話晒佢都係我名單之一。漢堡飽,佢有十五種配料俾你揀,我要左生菜,番茄,煎炒蘑菇配茄汁同牛扒醬。我冇諗過個包有兩塊漢堡扒,勁足料。漢堡扒有肉汁,煎得好香,好食。個包軟身又暖暖地,好好食。芝士漢堡飽要左生菜,番茄,洋蔥,煎炒洋蔥,煎炒蘑菇,青椒配芥末醬。漢堡飽夾埋芝士一齊食,味道更上一層樓。我地要左個大薯條,份量勁多,不過唔係我地鍾意既薯條,炸得過火,而且我唔太好連皮炸既薯條。士多啤梨味同朱古力味奶昔。後者出色好多,好好飲,好順滑,真材實料。
漢堡飽
芝士漢堡飽