2022-09-30
為食豬仔尋食記🐖網上面見到有間CBD嘅餐廳,估唔到喺香港都有,我同男朋友都好有興趣啊,見到又喺九龍塘非常方便,所以就試吓啦😎開頭差啲搵唔到佢哋喺邊🤣原來佢開係髮型屋隔離嘅,同一舖位,你見到呢度嘅擺設都好美式嘅感覺😎霓虹燈寫住係T H C free或者CBD 嘅 ☺️事不宜遲立刻試下! 一見到個Menu 都feel 到好外國嘅感覺,首先係全英文嘅Menu🤣同埋所用嘅材料呢都係偏向外國人口味嘅☺️🥳Mixed SAUSAGES with sauerkraut 🌭唔同嘅腸仔呢就唔同嘅口味🙌🏻有啲呢就smoke啲,有一啲呢就外皮脆啲,有啲呢就肉味重啲,一次過可以滿足你好多願望😂食每一條腸都好似開一份新嘅禮物咁🙈TOAST DUO 🌭🥪呢個就比你由麵包開始俾你揀,想食咩包啦🫓我哋就揀咗酸種麵包,再加埋truffle sauce,然後再加埋佢嘅牛肉同埋mushroom ☺️ 都幾特別,全新嘅口味,但係幾夾👍🏻TEA ☕️ 🥤 ————————🐖豬仔總評🐖(SALOON)食物方面🍌🍌🍌🍌抵食方面🍌🍌🍌環境方面🍌🍌🍌🍌份量方面🍌🍌🍌🍌服務方面🍌🍌🍌🍌🔔Last Words : CBD呢個主題係幾吸引嘅,食物種
事不宜遲立刻試下!
TOAST DUO 🌭🥪
TEA ☕️
🥤
————————
🐖豬仔總評🐖
(SALOON)
食物方面
抵食方面
🍌🍌🍌
環境方面
份量方面
服務方面
🔔Last Words :
CBD呢個主題係幾吸引嘅,食物種類可以多番啲就好喇🙌🏻