2019-08-26 1072 views
多年黎多次幫襯又一城Dan Ryan's,每次都開心滿足!裝修好有格調,有美式風情,服務都係細心殷勤充滿笑容,仲有私家乾淨洗手間餐前麵包焗到暖笠笠,有butter roll、燕麥包同朱古力合桃鬆餅。燕麥包脆皮的,鬆餅仲有淡淡肉桂味,唔會太乾,口感一流其實即係免費已有甜品食 (順帶一提:餐前麵包唔夠喉可以再添)係我飲過最好飲嘅Virgin pina colada之一,椰香同菠羅味比例完美,嘢飲本身係frozen,慢慢融化,所以幾個鐘都keep到溫度。烤羊架超級好食!!!係碟上每一款食物都超。好。味!!!三塊羊架有厚有薄,最厚身果塊放入口咬左好幾下之後都仲有肉汁繼續標出黎!Super juicy呀咬口正,啖啖肉,香噴噴炭燒香味混和羊肉獨特嘅羶味,肥美位置更加濃郁,點埋自家製薄荷黑醋汁,正呀!薯蓉creamy,配搭烤到極香嘅蘑菇,好食到停唔到口烤南瓜一啲都冇乾嘅感覺,大大件淋埋黑醋汁,前所未有嘅味覺體驗Brussels sprouts烤到香噴噴,菜味濃郁,果然全部食材都真材實料!香草雞塊意粉相對就比較遜色,火箭菜太多,個口會覺得太辣,芝士亦被火箭菜阻住落唔到去意粉,做唔到融化拉絲效果;香草醬
多年黎多次幫襯又一城Dan Ryan's,每次都開心滿足!

其實即係免費已有甜品
 (順帶一提:餐前麵包唔夠喉可以再添)

係我飲過最好飲嘅Virgin pina colada之一

烤羊架超級好食!!!係碟上每一款食物都超。好。味!!!

薯蓉creamy,配搭烤到極香嘅蘑菇,好食到停唔到口

香草雞塊意粉相對就比較遜色,火箭菜太多,個口會覺得太辣,芝士亦被火箭菜阻住落唔到去意粉,做唔到融化拉絲效果;香草醬意粉初頭幾啖OK,之後就覺得有點兒太濃;雞塊係炸的,breaded deep fried,味道同麥樂雞非常相似

下次再黎幫襯應該只會點燒烤類食物
$300 (Dinner)