2022-05-19
🍔流心蘭王蛋美國安格斯牛肉漢堡💰$168😈今日同🐻又黎左將軍澳個邊覓食💛見到佢門口充滿美式Style就捉左🐻去食💛想講下呢啲裝飾係一啲美式風同埋有啲復古Feel💛另外想講下呢到係寵物餐廳🐶如果有養小動物既朋友都可以黎🙈不過今日撞正落雨天☔️所以得兩枱客有狗狗🐶佢呢啲個卡位好歐美風打卡一流😍佢門口位仲有架歐美風既電單車🛵大家都可以去打卡😝我地叫左個流心蘭王蛋美國安格斯牛肉漢堡🍔佢個Burger一黎就勁吸睛佢個蛋黃係超橙色🧡我幾欣賞佢有烘都個麵包表皮夠香脆🤤而佢個牛肉漢堡都好Juicy唔會話太乾身😈個牛肉漢堡個熱力令到芝士有半溶個狀態😜🍝自家製肉醬千層麵💰$168😈而🐻就想試下自家製肉醬千層麵🍝佢個千層麵都算好Creamy同埋醬汁都好足夠😞最怕食到啲好乾身既千層麵🤔同埋佢個醬夠酸酸甜甜😍好開胃食落唔會算好滯😝同埋層層分明🐔Route99炸雞翼(蜂蜜芥末)💰$88😈而我同🐻就欣賞呢個Route99炸雞翼🐔我地揀左蜂蜜芥末味😍佢一碟有5隻同埋佢每隻都好飽滿😝我幾鍾意佢個蜂蜜味好岀芥末又唔會話太刺鼻😈佢炸得好脆身個表皮但入面啲肉食落仲好Juicy🤤同埋肉汁都好勁🧋朱古力Milkshake 💰$68
💰$168
🍝自家製肉醬千層麵
💰$168
🐔Route99炸雞翼(蜂蜜芥末)
💰$88
🧋朱古力Milkshake
💰$68
😈食得美式Burger我緊係要一口氣肥下去😂要飲埋佢個超邪惡😍對於我呢個朱古力控我係大讚佢個朱古力味起濃🍫另外佢頂上面既Cream都好滑身我都忍唔到成杯飲哂
🧋紅西柚蜜糖紅茶
💰$42
😈而🐻就叫左杯紅西柚蜜糖紅茶🥤佢話個紅西柚夠哂酸夠哂開胃😈而蜜糖唔算太岀但紅西柚夠Fresh飲落都好好味😝另外呢到仲有好多姜B既應援😍鏡粉都可以去打下卡