2022-04-17
嚟呢度嘅原因我諗相信大家都係打卡而且佢有個好靚嘅日式庭園🌾,一邊食野一邊欣賞真係好舒服😌平日12點黎到已經full左,所以最好早啲黎拎位,咁就可以坐到望住靚靚嘅庭園位。要留意,坐呢個位係需要除鞋,好似榻榻米咁坐今次黎叫左幾款野試,整體都覺得唔錯✨黑松露蟹肉沾醬配吐司 🦀🍞Black Truffle Crab Dip with toast $108呢個吐司就係法包黎,黑松露味勁濃厚,加埋蟹肉係入面簡直係絕配,忍唔住一啖接一啖,推薦🌟✨和牛吐司 Wagyu Beef Toast 🐮$128個底係糙米做嘅吐司,感覺健康啲。和牛大約5-6成熟,夾埋洋蔥🧅同埃文達芝士同火箭菜,令到個吐司一啲都唔覺滯,仲有啲開胃添😋✨黃豆粉年糕 Dutch Baby Pancake🥞 $78見黎親嘅人大部份都有嗌,當然唔輸蝕。咁受歡迎當然係有原因👏🏻pancake用鐵板上,非常之熱,年糕煙煙韌韌,panacke就有濃濃嘅蛋香,加埋一球雪糕、黃豆粉同黑糖蜜係上面,食到豐富嘅口味🥰✨Dirty ☕️$38咖啡味好香,叫親Dirty都好緊張,因為要把握時間影相,唔係就影唔到個漸層,提神一流😙✨Genmaicha Latt
今次黎叫左幾款野試,整體都覺得唔錯
✨和牛吐司 Wagyu Beef Toast 🐮$128
✨Dirty ☕️$38
✨Genmaicha Latte🍵 $38
又係我最鍾意嘅玄米茶,諗都冇諗就揀咗,飲落唔甜,玄米茶味好濃,玄米茶latte唔係到到有,所強烈推介💚💚