🎈鹽雞白湯拉麵 $80雞肉灑咗好多胡椒,黑胡椒,整體味道畀調味料蓋過咗,味道偏咸😨。白湯湯底味道唔錯,令人想一啖一啖咁飲落去。拉麵碗比較扁身,幾得意 🍜。附上溏心蛋一隻,有驚喜,味道適中,軟熟,非常好食。較為特別係配料有洋蔥絲,食拉麵都可以食出爽口感覺,加上麵質彈牙既對比更令人印象深刻👄。✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦🎈餃子 $15/3可能擺放得太耐,皮身已經變得乾而硬身,一點煎香脆既口感都無🤔。而日式餃子應有既味道都仲食得出,可惜外皮既質感影響口感😔,失望。✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦食拉麵係小編至愛之一,小店既湯底雖然話唔算上好濃,但雞湯味尚可,以價錢黎講亦合理😌。餐廳有其他湯底拉麵可以選擇,仲有沾麵可以揀,行經如果唔洗排隊都會再食一次。另外,雞肉調味粉太多,影響口感同味道,如果可以俾客人根據自己口味添加,可能會比較好🙏。
🎈鹽雞白湯拉麵 $80
附上溏心蛋一隻,有驚喜,味道適中,軟熟,非常好食。
✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
🎈餃子 $15/3
✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
鹽雞白湯拉麵
鹽雞白湯拉麵
餃子
$95 (Lunch)