2019-12-11 155 views
太過分所以打我第一個評價😠今日去食下午茶,落單叫個生牛蒙粉,個肥肥地嘅女員工好似無咩反應咁,算啦,等左一陣黎嘅係河粉,咁我咪舉手話唔該我叫蒙粉架蝸。咁啲員工就問邊個落單架咩咩咩,咁個女人都黑曬臉咁認係佢搞錯點知即刻有個食緊野嘅老闆走過黎,好大反應咁問乜事呀,佢啲靚咪話落錯單,咁個老闆就話落錯單唔緊要,河粉啱唔啱食呀我話都係想食蒙粉呀唔好意思(點解我要講唔好意思?)跟著個老闆就比說話我聽,話「將就唔到唔緊要,攞返去轉囉」喂大佬你地自己搞錯在先重要比說話我聽,咩態度?我比錢黎講究你?唔好意思都無句,明明你地係理虧,仲要比說話人聽,基本禮貌都無😒 返去教下你啲靚好過啦我哋就懶得同呢啲人嘈,但臨走埋單啲員工仲要嘴藐藐,好似我錯咁唔介意咁嘅態度,咪繼續幫襯佢地囉。
太過分所以打我第一個評價😠

咁啲員工就問邊個落單架咩咩咩,咁個女人都黑曬臉咁認係佢搞錯

我話都係想食蒙粉呀唔好意思(點解我要講唔好意思?)

跟著個老闆就比說話我聽,話「將就唔到唔緊要,攞返去轉囉」

唔介意咁嘅態度,咪繼續幫襯佢地囉。