老爺生日~又係無咩所謂食咩都得,諗住佢要收工先入黎,仲要黎接我地先食飯,所以都係近近地book定枱先…雖然無咩所謂,但我都唔會馬虎既~~就去好耐無黎過既黃金啦~好鐘2呢到好似與世隔絕咁~自成一各~又多外國人但又唔駛同人迫和(因為係平日)食完飯仲可以行下沙灘~(幻想中) 當然要叫老爺至愛~都係因為呢間有佢,先會揀呢間﹗豬肋骨(3***)可惜可惜~肉質偏柴,汁味太濃~其實老娘仲食到D grill味既,我自己幾鐘2,只可惜唔岩老爺口味~無辦法(PRC MODE)再來~男人同奶奶一見到就會order 既Satay串燒~(3***)都係太乾,無咩Satay 味,淨係靠點個汁好似JA左D…炸雞~~(4****)都係個句…硬同乾,但個惹味搭夠,仲有老娘最愛薯圈圈~咁多樣,呢樣個味最岩食﹗為囝囝而叫既炸魚~(3***)魚是OKAY的…但理解不行﹗薯條比老麥還要差…乾,沒有薯味,很幼~~到這些西人餐廳叫傻條~就必定是我最期待的一環,不論是老麥還是KFB﹗我應該有個自我設定了要Kill Them all~~~hhahahhaPizza - nth special, HK style, 始終都係鐘2 Thi
雖然無咩所謂,但我都唔會馬虎既~~
就去好耐無黎過既黃金啦~

食完飯仲可以行下沙灘~(幻想中)
 當然要叫老爺至愛~都係因為呢間有佢,先會揀呢間﹗
豬肋骨(3***)
可惜可惜~肉質偏柴,汁味太濃~
豬肋骨
都係太乾,無咩Satay 味,淨係靠點個汁好似JA左D…
Satay 串燒
炸雞
炸魚魚
Pizza - nth special, HK style, 始終都係鐘2 Thick Crust.
Ham and Pineapple Pizza
Other Info. : 話說當日都幾熱~但一半outdoor又打開對門要涼冷氣~ Din~坐出面就預左架啦~ 攪到我地in door唔涼不特止,仲要出風口滴哂水~ 同staff講完佢話 it's happening everywhere~ and we have no seat to change for you.其實無打算轉位~只係想叫佢可以抹下佢~佢竟然答, it's too high that we cant do it. wtf
2015-06-13
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday