2017-07-14
今日約左幾個女仔fd,傾計最啱就係去cafe,之後其中有朋友去過依間話環境食物吾錯,就來試試!可能我地4個女仔所以就被安排坐房✌🏼房間寬闊舒適,吾駛坐太迫,而且非常安靜,傾計一流!依度設計偏向西式,房裡掛左幾幅靚油畫,最岩打卡影相。我地叫左個set,本身對樓上cafe的食物質素吾抱太大期望,但依度既食物真係值得一讚!前菜的蝦餅炸得非常可口彈牙,食起來不會油膩。蒜蓉包配短意粉,蒜蓉包與意粉味道相襯,不會有違和感。蜜汁雞翼做到外脆內軟,蜜汁完全滲入雞肉,咬口非常香滑!主菜方面係火腿蘑菇Carbonara同豪華pizza.前者最令我驚喜係Carbonara既汁配合意粉非常creamy,醬汁同意粉完美融合!pizza的餅底不會太薄身,厚度適中而且非常足料!甜品係vanilla泡芙,泡芙吾會有雪藏味,泡芙皮非常鬆軟!
可能我地4個女仔所以就被安排坐房✌🏼房間寬闊舒適,吾駛坐太迫,而且非常安靜,傾計一流!依度設計偏向西式,房裡掛左幾幅靚油畫,最岩打卡影相。 我地叫左個set,本身對樓上cafe的食物質素吾抱太大期望,但依度既食物真係值得一讚!
前菜的蝦餅炸得非常可口彈牙,食起來不會油膩。蒜蓉包配短意粉,蒜蓉包與意粉味道相襯,不會有違和感。 蜜汁雞翼做到外脆內軟,蜜汁完全滲入雞肉,咬口非常香滑!主菜方面係火腿蘑菇Carbonara同豪華pizza.前者最令我驚喜係Carbonara既汁配合意粉非常creamy,醬汁同意粉完美融合! pizza的餅底不會太薄身,厚度適中而且非常足料!