2010-07-13 3 views
果日去大吉食晚餐既放題, 雖然預約左但都係門口等左陣好快就入得去坐喇!! 由於我地有4個人可以坐到卡位幾好丫..一開始就狂叫野..D野食都黎得幾快丫..當然主攻刺身先啦~ 睇落都幾新鮮~D三文魚唔錯~但係最鐘意都係甜蝦!! 雖然瘋狂左D..但次次嗌就嗌左10幾件以上... 哈哈!熟食就樣樣都試左D..最鐘意都係羊扒..焗蠔同埋螺! 真係唔錯幾好...但係SALAD就OK啦..仲有D鍋都幾好..夠熱同夠大! 岩晒我地咁多個人食.. 當堂飽晒! 野飲任飲..都幾好..中途見到人地生日有SUSHI 蛋糕..個氣氛好正...下次如果有朋友生日都可以試下黎呢度搞..有個驚喜丫嘛..臨走時一人一粒雪米滋~小小的甜品~ 服務方面~ 個個都好忙~不過對住D客都有笑容既~追單果時都會真係幫你追~唔會話唔理你~
由於我地有4個人可以坐到卡位幾好丫..

!

~

2010-07-11
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$158 (Dinner)
Celebration
Anniversary