2022-05-30
要揀聚會餐廳, 近年應該都係雞煲加任食火鍋最受歡迎鍾意食咩自己揀, 又唔怕唔夠飽, 不過同類餐廳咁多, 質素參差就唔駛講啦今日黎食左呢一間, 係正正尖沙咀, 好方便鋪頭新開, 好乾淨, 樓面們都好勤力咁同我地介紹, 感受到氣氛好好聽完推介, 我地揀左個新款試試酥皮芝士雞煲底層雞煲係鋪頭招牌, 上次加層厚厚既芝士, 最面層係好大好大既酥皮好香, 有層次得黎唔會太厚, 唔驚好飽 加埋雞煲本身個醬好好食食完雞煲, 揀個湯底會轉個煲上呢個係胡椒豬肚, 超級多豬肚, 個湯好好飲, 駛唔駛咁足料呀老細XD另外呢到都有好多特別好食既配料, 我重點推介芝士牛丸, 超正!! 岩晒我芝士狂魚片, 完全冇骨, 勁滑墨魚滑, 味濃, 超彈牙, 一個人食左2條出面仲有好大個櫃夾野食仲有一樣大家好關注既!! 甜品~呢到竟然有芋圓!!! 我最愛呀~ 真係好食, 唔係搵D冰鮮野呃你, 仲有齊配料鍾意加豆花又得, 加雪糕都得!!
今日黎食左呢一間, 係正正尖沙咀, 好方便
聽完推介, 我地揀左個新款試試
酥皮芝士雞煲
食完雞煲, 揀個湯底會轉個煲上
另外呢到都有好多特別好食既配料, 我重點推介
芝士牛丸, 超正!! 岩晒我芝士狂
魚片, 完全冇骨, 勁滑
墨魚滑, 味濃, 超彈牙, 一個人食左2條
出面仲有好大個櫃夾野食
仲有一樣大家好關注既!! 甜品~
鍾意加豆花又得, 加雪糕都得!!