2015-06-14 933 views
某個星期六Lunch去咗葵涌廣場食漢堡包,不是食M記漢堡包咁簡單,喺入了間門口櫃面放滿自家製的 Pizza 的店舖 , 隨咗有Pizza 食之外,還有漢堡包及意粉選擇,店舖雖然唔大,有 5 張 2 人檯及一排高櫈,環境尚算ok。點餐食要到門口落 order , set Lunch around $32-$48 ; order後首先遞上餐飲,餐飲可揀凍檸檬水or 凍薑味檸檬水,當然要試吓凍薑檸檬水啦,皆因未試過,不過好甜冇乜薑味;大約等了 10 分鐘左右漢堡包上場了,筆者揀咗 $48 澳洲穀飼牛漢堡包 + 薯條,影相前塊牛已經開始流緊d肉汁出嚟,個包連埋塊牛及配料加起上嚟都有 2吋高,好正呀 當咬落個塊肉時肉質好juicy 絕對冇乾淨淨的感覺,而d 餡料更加冇流晒出嚟,非常之好。至於薯條就一般,沒有新鮮炸起嗰隻感覺。而友人就點了魚柳飽,魚塊都好大塊吓,雖然魚塊喺雪藏,但炸完後那魚塊可以整到外脆內嫩,魚肉沒有硬實實,好有 fresh的感覺。經過今次的品嚐後應該都會再來多次的

,個包連埋塊牛及配料加起上嚟都有 2吋高,好正呀
經過今次的品嚐後應該都會再來多次的
澳洲穀飼牛漢堡包
魚柳飽
凍薑味檸檬水
2015-05-23
$45 (Lunch)
澳洲穀飼牛漢堡包
魚柳飽