2023-03-10 179 views
呢間叫街頭火鍋既係銅鑼灣,好大間,通風好到打完邊爐都唔會成身邊爐味,好舒服。極品第一刀 $128呢個係好罕有,每隻豬得一件,一碟就用好多隻豬整出黎架啦🫣呢度呢啲仲要好靚,有晒雪花,好甘香,而且肉質好爽好嫩,超正!刁鑽豬腳筋 $138呢個都係罕有之材料,豬腳筋每隻豬得 2 條,好爽脆,好似咬緊軟骨咁,仲要好多膠質好滋補🤭豬腳房附近嘅肉呢就好嫩,口感咁好好!新西蘭羊肉片 $128呢度既羊肉片好厚好大塊,好重羊味🫢又唔會太騷,勁好食,好嫩,好正!牛王莫六盛合 $398呢個有齊本地頂級牛頸脊,抓邊,金錢展,牛胸爽,封門柳,黑柏葉,超豐富🤗牛頸脊係我最中意食既,牛頸脊既肉好嫩,特別嘅嫩滑,淥一淥就食得,牛味超濃,好正呀!鴛鴦湯底 $188湯底黎講呢個都特別豐富,係台式麻辣新鮮雞紅冰豆腐同埋胡椒豬肚鮮粉腸,兩邊都好足料🫡個湯底本身已經好多材料,麻辣湯入邊嘅雞紅好滑,亦都吸晒啲湯嘅辣味,胡椒豬肚湯嘅豬肚好爽,湯底亦都好驅寒,好補身!

極品第一刀 $128
刁鑽豬腳筋 $138