見呢間店好似有啲歷史,但又冇人幫襯,拍蚊咁樣,好奇之下就買來試吓咩味。腸粉$10:價錢中規中矩,不過質素極度劣質!腸粉主要係食醬汁,同埋睇吓啲腸粉夠唔夠滑。呢間腸粉唔會太粉,但都唔太滑,腸粉唔剪開,有啲冇斷開就好長,會容易彈晒啲汁攞件衫!醬汁味道最恐怖,究竟係過期定係放得太耐?有好大陣街市豬肉檔嗰陣豬腥味,豬餿味咁,我食到少少想反胃⋯我係真心,冇作大⋯我哋推測,佢哋嘅麻醬上面勁多油,店主係咪去街市問人哋攞唔要嘅豬肥膏用?定係附近燒味店拎咗人哋燒味滴落嚟嗰啲油用?係一陣豬腥臭味⋯⋯燒賣$10:份量中規中矩,5粒,真係好普通嗰種燒賣,唔算好食,但唔係難食。腸粉真係我哋幾個人都食唔到⋯

腸粉真係我哋幾個人都食唔到⋯