2021-11-05 56 views
呢間係九龍城新開既 omakase,無論係環境,食物同埋服務都有頂級既水準。勝Omakase係呢間餐聽最頂級既套餐,包括前菜、6樣刺身、蒸物、季節料理、壽司8件、湯、A5和牛同埋甜品,食勻全日既美食。😋甜品係來自日本既蜜瓜,好清甜。一開始先上刺身,佢地慢煮白紙加左少少柚皮同埋醬汁,酸酸地好開胃,鮮甜嘅帆立貝加埋少少鹹既魚子醬真係好夾!之後既燒太都魚輕輕燒過,有魚既鮮味之餘仲好有油脂香。😚最令我深刻既係慢煮鮑魚,師傅話係我地來之前已經煮左3個鐘,好入味!呢一餐差唔多食左兩個幾鐘,一路食野既時候可以一路望住師傅處理食材,上菜既時候,師傅又會仔細咁介紹食材,過程好互動,成餐飯都好enjoy啊!有多款新鮮既壽司啊!

甜品係來自日本既蜜瓜,好清甜。

有多款新鮮既壽司啊!