🇰🇷阿里朗熱狗棒🌭🐶🇰今次介紹韓國既街頭小食,每次行過都聞到一陣陣既香味🤣忍吾住真係要試試👻佢地係即叫即炸😍好正,熱辣辣🔥配合埋K-pop 歌,瞬間覺得自己處身於韓國😆#冬甩仔女_旺角#冬甩仔女_韓國野🍩冬甩仔女👦🏻👧🏻🍩食評👅👦🏻👧🏻任意熱狗4個組合🐶🌭 $120🌭阿里郎熱狗棒🐶(7.8/10) (單點$28)當然要試下經典口味🤭原味既熱狗🤣外層脆口既麵包🤣脆得黎內裏又軟熟,腸都好好味🥰🌭🧀薯仔鴛鴦芝腸熱狗棒🐶(8.5/10) (單點$38)表面佈滿薯仔粒,好脆口😍裏面既餡係上一半香濃既拉絲芝士,下半腸仔🤭一次過滿足兩個願望😆🌭🧀雙重芝士拉絲熱狗棒🐶(8/10) (單點$34)Cheddar +mozzarella cheese 🧀 兩款芝士,流心到好正😍中意食芝士既一定要叫😛拉絲拉到好長🤣不過食完呢個會有d滯🌭⭐️星星熱狗棒🐶(8.8/10) (單點$38)呢個特別口味一定要試😆本身炸已經夠脆口,再沾滿蜜糖星星😍脆上加脆,一試超正,個餡仲要係拉絲芝士😍一咸一甜,口感好特別😆👦🏻👧🏻炸雞車打芝士球🐥🧀🧆+炸薯條組合🍟(7/10) $40外層脆口,內裏有芝士味又肉既咸咸地味道,口感吾錯
[旺角美食推介🍽 ] 🇰🇷阿里朗熱狗棒🌭🐶🇰

#冬甩仔女_旺角
#冬甩仔女_韓國野

🍩冬甩仔女👦🏻👧🏻🍩食評👅
👦🏻👧🏻任意熱狗4個組合🐶🌭 $120

🌭阿里郎熱狗棒🐶(7.8/10) (單點$28)

🌭🧀薯仔鴛鴦芝腸熱狗棒🐶(8.5/10) (單點$38)

🌭🧀雙重芝士拉絲熱狗棒🐶(8/10) (單點$34)

🌭⭐️星星熱狗棒🐶(8.8/10) (單點$38)

外層脆口,內裏有芝士味又肉既咸咸地味道,口感吾錯🤭薯條,炸得脆口👍🏼

👦🏻👧🏻柑橘碳酸水🍊🥤(8/10) $36

好fresh🤣飲落一d都吾酸🤭好甜既橙🤭仲有每一淡都飲到果肉🍊夏天飲一流😛消暑!幾得意仲有原個橙係頂🤣以為係殼係,但原來係完整一但橙黎🤣可以原個食。呢杯野打卡一流👍🏼

♨️食到好滿足😵好創新👍🏼可以試到吾同既口味😳中意韓國小食既你,呢個十分推薦你黎試😆當日未試到冬甩🥺大家食過或食完😆歡迎話DM/CM我知咩味道😍

🍩冬甩小資訊🍩
1️⃣記得全部配糖+茄汁+蜜糖芥末醬🥰呢個組合冇得輸👍🏼
2️⃣建議即食,最正🤭
3️⃣加一✖️

💲抵食:8/10
👅好味:8/10
🍩推薦:8.5/10

📍阿里郎熱狗棒 (旺角)
旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖