2022-10-27 360 views
麥記又黎炒鏡仔熱!姜濤同陳卓賢主演新劇季前賽今晚首播,麥當勞即日推出季前賽籃神卡,今次硬銷巨無霸,並新推脆雞巨無霸餐① 脆雞巨無霸套餐 $33+$5加大脆雞巨無霸大薯條配Shake Shake薯條調味粉(法式龍蝦湯味)季前賽籃神卡(隨機)飲品: 無糖可樂個脆雞巨無霸只係將巨無霸果兩塊漢堡牛肉換成雞塊,配合經典巨無霸的酸青瓜,車打芝士,生菜以及巨無霸醬。毫無期望之下,雞塊比牛肉更乾身,同個「脆」字根本扯唔上關係,加上個包唔多醬,所以我乾啃左半個包。.至於個龍蝦湯味Shake Shake粉,我覺得味道唔錯,但感覺似食緊芝士粉多過龍蝦湯味。.今次麥記都唔迫大家食包,多個蘋果吉士批既$42餐可以再額外加錢將個巨無霸轉做麥炸雞或其他雞包,真係皇恩浩蕩,但個價錢我覺得幾唔抵下~.老老豆豆,唔係想要籃神卡既話,應該唔會食呢個餐。
脆雞巨無霸餐

① 脆雞巨無霸套餐 $33+$5加大
脆雞巨無霸
大薯條配Shake Shake薯條調味粉(法式龍蝦湯味)
季前賽籃神卡(隨機)
飲品: 無糖可樂
脆雞巨無霸

老老豆豆,唔係想要籃神卡既話,應該唔會食呢個餐。
$38 (Lunch)