2023-03-12
近年翻新到好靚好乾淨好好行嘅樂富街市最近留意到又有新店進駐, 係一櫃都係燒味嘅燒洒一族, 我同屋企人喺附近已經聞到好香嘅燒肉味🤤, 店內仲有個雪櫃擺滿酒醉style嘅美食🤤, 都係40幾蚊就有一大皿, 價錢非常之親民呢!🐷德式燒豬手必食推介之: 脆到無朋友德式燒豬手, 店家隻隻豬手都勁大隻, 返到屋企未開飯偷食一件先, 燒到金黃色嘅皮勁脆, 豬手嘅肉味道夠哂豐富. 大家一齊食時都讚好正呀! 完全係外脆內軟, 鹹香滿滿, 秒清. 順帶一提店家有個勁大嘅焗爐仲有出爐時間呢.🍺酒醉薰蹄抵食之選嘅酒醉系列, 一打開蓋陣陳花雕酒香飄出, 一塊塊厚切嘅薰蹄倒出黎都有成個碟. 豬皮夠哂爽彈, d肉一咬就食到, 送酒一樣正.🍺酒醉雞軟骨爽脆雞軟骨, 充滿酒香, 我鐘意佢唔會好細粒, 同埋每粒雞軟骨都有肉食個下正. 店家足料制作, 屋企人都話下次要encore, 買2樽減5蚊真心抵.
🐷
德式燒豬手