2019-08-09 272 views
之前有見過佢有麻糬麵包,成日想試想試,今次咁啱去開大圍食晏,緊係幾飽都要買返個黎試!-平時可以去ig睇下佢嘅update,會話你知今日/今個禮拜有咩包-我去個日之前睇ig見有抹茶麻糬,嘩😍就係最想食哩款!!點知。。去到唔知點解無,唯有改叫我第二最愛嘅紫薯包啦-紫薯包(~$35)雖然係homemade,但個日覺得有少少貴🙊個包大過手掌但唔係太厚,包都幾鬆軟,每格都有紫薯,幾足料😛但可能我太為食,唔洗幾分鐘就食左三十幾蚊落肚🤧-題外話,佢係間coffee shop,細細地坐到大概10個人,可以比人係度chill下,比學生用電腦做下功課咁😳
紫薯包(~$35)
TakeAway