2012-07-10 54 views
這店在家附近開了差不多一年,終於一個機會來了, 這天晚上同太座決定來一試這咖哩烤餅叔叔, 到底是做得怎麼樣?我們試咗簿餅同NAAN兩樣都合標準, 簿餅帶點點辣, 厚餅則每次都是新鮮出爐那有不好吃的道理?乳酪伴青瓜Raita$20- 實物同照片多少有些出入,味道則中規中舉,腰果茸煮雞- 雞肉軟滑, 配上腰果茸堅果香味滿溢, 菠菜咖哩羊- 稍稍辣的羊肉很淋身, 只係這道菜在哪一家叫都係呢個唔多開胃的賣相, 可能印度人見到呢副專容會吞晒口水都唔定但自己則剛好相反, 可能呢D就係大家文化差異, 雖說這樣但味道同口感每次都沒有令自己失望喎,由於兩碟咖哩汁醬很充足的關係, 雖然很飽還是再叫多了一次Naan點汁吃,飽到不行呢當晚
腰果茸煮雞- 雞肉軟滑, 配上腰果茸堅果香味滿溢,
飽到不行呢當晚
味道好好