2021-10-13
呢排無得去旅行,又好想食星馬風味既沙嗲串燒。呢間一口沙嗲就啱哂我😋。佢宜家order滿10包串燒可以免運費,仲有個baby satay既自家電爐仔。我放工係附近,一於order自取返屋企食吓先🥰。位置都好近地鐵站,好方便去到了。佢哋既串燒有四款,包括係雞肉,豬肉,牛肉同羊肉。串燒全部自家製造,真正Made in HK,仲要係無人造色素同防腐劑👍🏻👍🏻。上層既爐盤就用黎燒串燒,下層兩個盤仔就可以俾係整返熱啲沙嗲醬。首先試既係豬肉串,咬落唔柴好入口好juicy,非常好味。雞肉係我咁多款既至愛,佢食落口感最好。仲要食到啲雞肉仲好嫩口,一整原好快就清哂😂😂。羊肉就重羊香味,但食落完全唔羶。唔係好食羊既家人都話好食。宜牛肉就肉味非常香濃,好有咬口😋。兩款既串燒醬料都係花生醬,兩款配上串燒都好好食。但香辣既有更重既蝦米味,食落少許辣香又咸香,非常之好食。三五之己一邊食住串燒一邊吹水飲野,呢個串燒真係滿足到我❤️❤️。
位置都好近地鐵站,好方便去到了。
首先試既係豬肉串,咬落唔柴好入口好juicy,非常好味。