2016-10-18
好耐都冇寫食評了, 不過今日去左呢間餐廳一定要好好介紹一下氣氛好舒服真係好適合情侶進餐, 我自己覺得呢度既水準真係有返咁上下! 今日由朋友發牌, 先叫左個冷鮑魚冷鮑魚都唔算細, 咬落有d 煙un有口感, 加埋本身有果個汁帶出到鮮魚既香味! 小食摩天輪小食一盤盤咁放左係摩天輪度, 想食咩野就自己轉過黎, 都幾方便!雞翼有事先醃過, 食落有淡淡黑椒味味道唔錯芝心丸食落有d魚肉味, 而且入面有d芝士心, 都幾餃子蝦, 有隻原條蝦包左係餃子既入面, 口感幾得意, 個人覺得醮埋雞醬更好食! 燒豬仔骨好大條! 豬仔骨肉質都幾林身同埋唔係好干, 好味啊因為痴係骨既關係所以唔會有好多肥肉, 適合我呢d中意食肉但又怕肥既人!不過始終係出面餐廳, 食起上黎就比較呢HEA, 如果用手食好似好樣衰 藍芝士長通粉藍芝士既芝士味芳香噗鼻, 睇黎用左好多藍芝士!意粉本身個味都幾傑身同埋食味比較濃, 芝士有點蓋過左菇既味道, 長通粉唔會煮得太過林冇晒咬口,愛芝士既我覺得呢個意粉都幾好食! 呢度仲可以飲酒嫁! 幾適合星期5果D時間一班fd食下晚飯飲下酒放鬆下!
今日由朋友發牌, 先叫左個冷鮑魚
雞翼有事先醃過, 食落有淡淡黑椒味味道唔錯
芝心丸食落有d魚肉味, 而且入面有d芝士心, 都幾
藍芝士既芝士味芳香噗鼻, 睇黎用左好多藍芝士!